SoccerOyun.Net - Pes 2009 - Fifa 2009 - FM 2009

Geri git   SoccerOyun.Net - Pes 2009 - Fifa 2009 - FM 2009 > Forum Dışı > Spor Forumu

Spor Forumu Futbol , basketbol , Veleybol Vb. Spor dalları ile ilgili Öne Çıkan Son haberleri , Son gelişmeleri Takip edebileceğiz , Sürekli Güncel tutulan forum alanıdır.

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Socceroyun Trabzonspor Platformu
Konudaki Cevap Sayısı
178
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler
.
Görüntülenme Sayısı
1428

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-10-2007, 15:04   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Demirbaş ADMİNİ
.: The Kadi® :. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Tecrübe Puanı: 10
SCY Puanı : 1907
SCY Derecesi : .: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future
TS Socceroyun Trabzonspor Platformu

Bölüm yenilenmiştir.Trabzonsporla ilgili herşey(haber,resim,video, vb.) sadece bu konu etrafında olucaktır!

Not: Diğer takımlarla ilgili kötü söz ve davranışlardan kaçınınız.

SOCCEROYUN TRABZONSPORPLATFORMU

GenclikNerde&SoccerOyun Elele

[Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]

Suskunluğum Asaletimdendir,
Her Lafa Verecek Cevabım Vardır.
Ama İlk Önce Bakarım,
Laf mı Diye?
Sonra da Söyleyene Bakarım...

Adam mı Diye

.: The Kadi® :. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 05-10-2007, 15:42   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Demirbaş ADMİNİ
.: The Kadi® :. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
SCY Puanı : 1907
SCY Derecesi : .: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future.: The Kadi® :. has a brilliant future

Avrupa Gökdeniz'i izliyor
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Gökdeniz'in performansı bir çok Avrupa kulübünün iştahını kabarttı. Bordo - mavili kulübe bu futbolcu için menajerler aracılığı ile teklif yapan takımlar, yönetimden, 'Sezon sonunu bekleyin' cevabını alıyor.

AVRUPALI MENAJER ARIYOR

Trabzonspor'un bu sezon elde ettiği galibiyetlerin hepsinde önemli roller üstlenen Gökdeniz Karadeniz'e bir çok Avrupa kulübü kancayı attı. Sezon başı da Avrupa'ya transferi gündemde olan ancak "Bir sezon daha Trabzonspor'un başarısı için ter dökmek istiyorum" diyen Gökdeniz için bordo - mavili kulübün kapısını çalan Avrupa kulüpleri, "Sezon sonunu bekleyin" cevabını alıyor. İspanyol Deportivo, İtalyan Juventus, İngiliz Newcastle, Middlesbrough ve Rus kulüpleri Zenit ile Rubin Kazan Gökdeniz'i yakından takip ediyor. Bu kulüplerden Zenit, sezon başı bordo - mavili kulübe Gökdeniz için 6 milyon Euro teklif etmiş ancak olumsuz yanıt almıştı. Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamayı her şeyden çok istediğini söyleyen Gökdeniz, bir gün Avrupa'da futbol oynamayı çok istediğini söyledi. Avrupa kulüpleri tarafından yakından takip edildiğinin farkında olan yıldız futbolcu Gökdeniz, Avrupa'da tanınmış bir menajerle de anlaşmak üzere. Gelecek sezon yurt dışına gitmesine kesin gözü ile bakılan Gökdeniz'in, İngiltere'ye bir adım daha yakın olduğu öğrenildi.

05.10.2007

Kaynak : DHA

GenclikNerde&SoccerOyun Elele

Suskunluğum Asaletimdendir,
Her Lafa Verecek Cevabım Vardır.
Ama İlk Önce Bakarım,
Laf mı Diye?
Sonra da Söyleyene Bakarım...

Adam mı Diye

.: The Kadi® :. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alt 15-10-2007, 13:08   #3 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Bağımlısı

dogi1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Tecrübe Puanı: 3
SCY Puanı : 19
SCY Derecesi : dogi1907 is on a distinguished road
Standart Trabzon'dan bir anlamlı destek daha

Şehit ailelerine verdiği destekle gönülleri fetheden Trabzonspor'dan bir önemli destek daha geldi.

İstanbul'daki tek lisanslı ürünler mağazası Haznedar Ts Club, şehit ailelerini unutmadı .Ts Club Haznedar mağazası müdürü Hüseyin Avni Kazancı, başkan Nuri Albayrak'ın şehit ailelerine gösterdiği teveccühün ardından, Ts Club olarak da kampanyaya kayıtsız kalmayacaklarını ifade etti.

Hüseyin Avni Kazancı, "Trabzon'daki taraftarlar, maça giderek hem takıma hem de şehit ailelerine destek verecek. İstanbul'daki taraftar da, hem takımının lisanslı ürününü giyecek ve bu yolla şehit ailelerine de destek verecek. 15 Ekim-15 Kasım 2007 arasındaki tüm satışların karını şehit ailelerine bağışlayacağız. Bu katkı onların acısını belki dindiremeyecek ama Trabzonspor ve TS Club'un şehit ailelerinin yanında olduğunu göstermek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi Trabzonspor taraftarı bu kampanyada da üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" şeklinde konuştu.

TS Club müdürü Hüseyin Avni Kazancı, şehit ailelerine yardım etmek isteyen herkese uygun ürünler olduğunu ve bu kampanyaya katılmak için İstanbul'daki Trabzonsporlular'dan yoğun katılım beklediklerini de sözlerine ekledi.

FENERBAHCELİLİK sen ölürken bile adını dilinden düşürmemektir. Sarı lacivert çubukluya ölümüne aşık olmaktır.
dogi1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-10-2007, 16:54   #4 (permalink)
Kullanıcı Profili
Banlı Kullanıcı
Kullanıcı Bilgileri
Tecrübe Puanı: 0
SCY Puanı : 53
SCY Derecesi : Thief will become famous soon enough
Thief - MSN üzeri Mesaj gönder

Ersen resmen Huelva'da ..

İSPANYOL KULÜBÜ HAKLI BULUNDU
Trabzonspor yönetiminin İspanyol kulübüne 1 milyon Euro karşılığında sattığı, ancak daha sonra paranın gününde yatırılmadığı gerekçesi ile Recreativo de Huelva'ya satmaktan vazgeçtiği futbolcusu Ersen Martin'in FIFA'lık olan davası bu akşam sonuçlandı. Bu akşam saatlerinde toplanan FIFA, Ersen Martin'in gelecek sezon Recreativo de Huelva'da forma giyeceğini açıkladı.

Ersen Martin'in İspanya'ya transferini gerçekleştiren menajer Mustafa Söğüt, Trabzonspor'un İspanya'ya verdiği sözleri tutmadığı için olayın bu duruma geldiğini belirterek, "Trabzonspor'un İspanya olayını biz gündeme getirdikten sonra 31 Ağustos günü 19.30'da iki kulüp arasında sözleşme imzalandı. Ancak İspanyol kulübünün o saatten sonra para çıkarmaları zordu. Bu yüzden yarın sabah parayı gönderdiler. Ancak Ziya Doğan adam alamayınca bu futbolcuyu satmaktan vazgeçti. Olayların buraya gelmesi tamamen Ziya Doğan'dan kaynaklanıyor. Trabzonspor yönetimi de Ziya Doğan'ın bu oyununa uyunca olay bu duruma geldi. Biz böyle olmasını istemezdik ancak yaşanan gelişmeler olayı bu noktaya getirdi" diye konuştu.

FIFA ERSEN'İ HUELVA'YA VERDİ
Söğüt, bu akşam toplanan FIFA'nın Ersen Martin'in gelecek sezon Huelva'da forma giymesi yönünde karar belirttiğini ifade ederek, "Trabzonspor kulübünde ikinci başkan Ersen Martin'in transferinde belgeye imza atmıştı. Bu futbolcunun zaten Huelva'ya verildiği anlamına geliyordu. Ancak yöneticiler daha sonra Ziya Doğan'da kararından dönünce bu olaydan vazgeçtiler. Ersen Martin'in önünü kesmeye çalıştılar. Ancak biz bunu başardık. Onurumuzla bu olay için mücadele ettik. Ersen'de bende kariyerlerimizi ortaya koyduk. Şu anda ikimiz içinde mükemmel bir olay. Ersen Martin'in İspanya'da futbol oynayacak olması Türk futbolunun da önünün açılması anlamına geliyor" dedi.

ERSEN TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ AÇTI
Söğüt, Ersen Martin'in Huelva'dan iki yıllığına 1. 750 bin Euro alacağını belirterek, "Normalde bu fiyat 1 milyon 300 bin avroydu. Ancak bu olaylardan sonra bu fiyat artırıldı. Huelva yönetimi Ersen Martin'in dik duruşundan sonra ekstra ödeme yapma kararı aldı. Ersen şu anda ilk yarıyı kapatmış bir futbolcu. Kendisini ligin ikinci yarısından itibaren İspanya'da izleyebileceğiz. Ersen oraya FIFA'lık olarak gitti. Üç büyük havasını tam anlamıymla almadan, Milli takım havasını tam yaşamadan İspanya'ya transfer olması çok büyük bir olay" dedi.

HAK EDEN KAZANDI

Söğüt, Ersen Martin'in Huelva'ya transferinde yazdığı mektubun etkisinin büyük olduğunu belirterek, "Biz Trabzon'dayken Huelva kulübü bizi aradı, ve bizim FIFA'ya kendileri için bir yazı yazmalarını istediler. Bizde FIFA'ya bir mektup yazarak, "Ben Ersen Martin olarak Huelva'yla anlaştım. Ancak şu anda Trabzonspor benim gitmeme izin vermiyor" diye bir mektup yazdık. Bunu hem Huelva'ya hem FIFA'ya faksladık. Ersen, Trabzonspor'dan gelen bazı baskılardan korktu. Daha doğrusu onu korkuttular. Ben şerefimi, onurumu ve kişiliğimi ortaya koydum ve bu davada mücadele ettim. Sonunda da başarılı olduk. Ben FIFA'ya verdikleri karardan ötürü çok teşekkür ediyorum ve hak eden kazandı diyorum" diye konuştu.
TRABZONSPOR 1 MİLYON EURO'YU ALAMAZ
Ersen Martin'in bonservis bedeli olan 1 milyon euroluk fiyatı Trabzonspor'un almasının zor olduğunu söyleyen Söğüt, "Çünkü Huealva kulübü Trabzonspor aleyhine bir tazminat davası açtı. FIFA bu konuda da Trabzonspor'un haksız olduğuna kanaat getirdi. Ancak bu konuda kesin kararı önümüzdeki günlerde açıklayacaklar. Çünkü zamanında sözleşme yapılmış ve bu futbolcu Huelva'ya verilmişti" diye konuştu. Söğüt, devre arasınad Trabzonspor'dan bir futbolcuyu daha İspanya'ya ***üreceğini söyledi.
ERSEN, "DÜNYALAR BENİM OLDU"
Ersen Martin ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Şu anda bir hayal alemindeyim. Çünkü La Liga'ya gidiyorum. Hemde İspanya'nın en iyi takımlarından birisine gidiyorum. Şu anda İspanyol kulübü ligde 13. sırada sıradıyız. Şu anda bu sevinci ailemle birlikte yaşıyorum. Allah yüzümü güldürdü" diye konuştu. Ersen kendisine her zaman destek olan Trabzonspor taraftarlarına da teşükkür ederek, "Onları asla unutmayacağım" dedi.
Thief isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-10-2007, 17:59   #5 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Üye

Ömer10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Tecrübe Puanı: 2
SCY Puanı : 10
SCY Derecesi : Ömer10 is on a distinguished road

Ersen için çok sevindim.Başaracağına inanıyorum.İnşallah attığı gollerle hepimizi La Liga'da Nihat gibi sevindirir.
Ömer10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-10-2007, 18:01   #6 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Deneyimli Üye

.:C®istiano ®onaldo:. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
SCY Puanı : 10
SCY Derecesi : .:C®istiano ®onaldo:. is on a distinguished road

ii oldu ersen için.trabzonda sürünüyordu...
Alt 18-10-2007, 18:51   #7 (permalink)
Kullanıcı Profili
Banlı Kullanıcı
Kullanıcı Bilgileri

İnşallah Ersen için hayırlısı olur , gol haberlerini alırız ..
Alt 22-10-2007, 14:03   #8 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Fifa Takımı
Colin Enes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
SCY Puanı : 13
SCY Derecesi : Colin Enes is on a distinguished road
Colin Enes - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Doğan İstif Etti!!!

ZİYA DOĞAN DEPREMİ!

Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da bu sabah yapılan idmana Ziya Doğan ve yardımcıları çıkmadı! Çalışmaya takımın başında katılmayan Ziya Doğan görevinden istifa etti! Doğan kararını ve neden istifa ettiğini düzenlediği basın toplantısında açıkladı!

22 Ekim 2007, 10:52

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, görevinden istifa etti. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ziya Doğan haberi doğruladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bu sabah yapılan çalışmaya takımın başında katılmayan Ziya Doğan'ın yerine takımı kaptan Hüseyin Cimşir çalıştırdı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Doğan, 3-2 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ardından yönetim ile bir araya geldiklerini belirterek, ''Karşılıklı olarak aynı niyette olduk ve yollarımızı ayırmaya karar verdik'' dedi.

Doğan, bugün itibarıyla Trabzonspor teknik direktörlüğü görevinden ayrıldığını söyledi.

Teknik direktörlük görevinden istifa eden Ziya Doğan, Trabzonspor'dan çok iyi izlerle ayrıldığını belirterek, ''Bir antrenör olarak her şeyimi verdiğimi düşünüyorum. Kulübün menfaatlerini her çalıştığım yerde her şeyin üzeninde tuttuğumu biliyorum. Onun için vicdanen rahatım'' dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Doğan, Trabzonspor'da göreve geldiğinde kulübün 25 oyuncuyu kadroya kattığını, Trabzonspor'u bıraktığından çok farklı bulduğunu söyledi.

Doğan, takım olgusunu oluşturmanın zaman istediğini, bunun başlangıçta mutlaka sıkıntılı olduğunu belirterek, ''Geçen sezonun ikinci yarısında, devre arasında yaptığımız takviyelerle ilk defa takımın iskeletini oluşturmuştuk. İkinci yarıda çıkış yaparak, konum itibarıyla ligi iyi yerde bitirdik'' dedi.

Bu sezonda da lige iddialı başladıklarını, ama büyük şanssızlıklar yaşadıklarını belirten Doğan, şöyle devam etti:
''Bugünkü tablo olarak Trabzonspor iddialı. Bugün de iddiasının devam ettiği kanaatindeyim. 'Birlik olursanız, tek yürek olursanız takımı hedefe ***ürebilirsiniz' dedim. İnancım ilk günkü gibi devam ediyor. Bazı şansızlıklar yaşadık. Çok büyük kaoslardan çıkan bu takım başarılı. Sivas maçının 3 puanını koyduğunuzda liderle 5 puan fark var. O zaman çok karamsar olmamaları gerektiğini anlattık futbolculara. Şu bir gerçek, burada bulunduğum süre içinde mutlaka sıkıntı yaşadım, yönetim olsun, kendi aramızda olsun. Bunlar doğaldır. Bu sıkıntıları yönetici arkadaşlarımızla paylaştık.''

-AYRILMA KARARI-
Hafta sonu 3-2 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından yönetimle bir araya geldiklerini belirten Doğan, ''Karşılıklı olarak aynı niyette olduk ve yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bugün itibarıyla görevimden ayrılıyorum'' dedi.

Trabzonspor hakkında asla olumsuz demeç vermeyeceğini ifade eden Doğan, şunları söyledi:
''Tabii insanlar hep bir şeyler arayacaklar. Ben burada söz veriyorum. Trabzonspor ile iyi, kötü günlerimiz oldu. Bunu kabul ediyorum ama bıraktıktan sonra mazeretlere sığınmak benim karakterimde yok. Suçlayacağım insan olursa bunu insanın yüzüne söylerim. Bugün itibariyle Trabzonspor camiasına başarılar diliyorum. Bu ortak bir karar.''

Doğan, Trabzonspor'a halkın da büyük desteğiyle geldiğini hatırlatarak, şöyle devam etti:
''Sokaklarda gece geç saatlerde gezdim. İnanın o halkın güveninin benim için var olduğunu düşünüyorum ve onları çok seviyorum. Zaman zaman yanlış aksettirilse bile küçük gruplar, onlar da o anki duygularıyla hareket etmişlerdir. Ama buradan çok iyi izlerle ayrılıyorum ve bir antrenör olarak her şeyimi verdiğimi düşünüyorum. Kulübün menfaatlerini her çalıştığım yerde her şeyin üzerinde tuttuğumu biliyorum. Onun için vicdanen rahatım. Bu takımda büyük karamsar hava yok. Galatasaray iki maçta 4 puan kaybetti. Ligde her şey olabilir. Yeni gelen hocaya da başarılar diliyorum.''

Doğan, gazetecilerin tazimatına ilişkin soruları üzerine ise ''Herkes 'Ziya Doğan sabırsız' diyor. Yaşanan sıkıntılar konusunda direnç gösterdim. Zaman zaman insanlar 'Ziya Doğan'ın tazminatı var' dedi. Bazen tazminatım olduğu yerde üstüne para verip gitmişimdir. Tazminat kağıt içinde kalır'' diye konuştu.

-BASIN SÖZCÜSÜ ZEYYAT KAFKAS-
Trabzonpor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas da 1,5 sezondur birlikte çalıştıkları Ziya Doğan ile toplantı yaptıklarını belirterek, ''Bugün gelinen noktada Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda yeni bir kan değişikliği, yeni bir heyecan gelmesi kanaatine vardık'' dedi.

Kararı Doğan ile birlikte açıklamaya karar verdiklerini belirten Kafkas, şöyle devam etti:
''Ziya Doğan olumlu işler yapmıştır. İyi bir teknik direktördür. Çok çalışkan bir teknik direktördür. Bugün bıraktığımız günde düşüncelerimiz aynıdır. Hocamızın önü açıktır. Tekrar bizlerle yolu kesişebilir. Ama Trabzon'da bizim için iyi izler bırakarak ayrılıyor. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda kararın birlikte alındığını bildirmek istiyoruz.''

-BİRİKMİŞ Page RankingİMİNİN PERSONELE DAĞITILMASINI İSTEDİ-
Kafkas, Ziya Doğan'ın tazminatı konusundaki bir soru üzerine de Doğan'ın, ''Trabzonspor benim için 10 lira verse de vermese de önemli değil. Ben hizmet için geldim. Birikmiş primim de varsa kulüp personeline dağıtınız'' dediğini ve anlamlı bir jest yaptığını aktararak, tazminatın söz konusu olmadığını söyledi.

Gazetecilerin, ''Yeni hoca bulunana kadar takımı Özkan Sümer'in çalıştıracağı yönünde bilgiler var, ne diyorsunuz'' şeklindeki soruları üzerine de Kafkas, ''Şu an cevap yok'' dedi.

Kafkas, takımı çalıştıracak hocanın kulübün bünyesinden bir teknik direktör olacağını söyledi.

-TRABZONSPOR'U KAPTAN ÇALIŞTIRDI-
Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 1 günlük iznin ardından Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayan Bordo-mavili takımı, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın istifa etmesi nedeniyle kaptan Hüseyin Çimşir çalıştırdı. Bordo-mavili takım, düz koşunun ardından 5'e 2 çalışmasıyla idmanı tamamladı. Antrenmanı Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Trabzonspor'da boşalan teknik direktörlük görevine ise kimin geleceği merakla beklenirken, Aralık ayında yapılacak kongre nedeniyle Trabzonspor yönetimi yeni bir teknik direktör konusunda aceleci davranmıyor.

Sorunu kendi içinde çözmeyi planlayan Bordo-mavili yönetim, dışarıdan gelecek bir teknik adama şimdilik sıcak bakmezken, altyapıdan görevlendirilecek bir antröner nezaretinde idmanlarını yapacağı ve menajer Necmi Perekli'nin takımın başında kalması formülü üzerinde durduğu belirtiliyor.
Colin Enes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-10-2007, 16:40   #9 (permalink)
Kullanıcı Profili
Banlı Kullanıcı
Kullanıcı Bilgileri

Çok sevindim , zaten kişiliğini sevmediğim bir teknik direktördü ..
Alt 24-10-2007, 18:33   #10 (permalink)
Kullanıcı Profili
SCY Admin
FaMeRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
SCY Puanı : 1015
SCY Derecesi : FaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud ofFaMeRa has much to be proud of
FaMeRa - MSN üzeri Mesaj gönder

ben ce iyi yaptı....

FaMeRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil