Pes 6 3D Denizli Atatürk Stadyumu Yayında!
Yaklaşık 2 aydır yapımı süren Denizli Atatürk stadı bitmiştir.Hazırlayan Socceroyun ekibinden Sedat Kaban (Sedax)'dır.Sizleri bu stadyumla beraber oyunun daha da güzel hale gelmesini dilemekteyiz.
Muhteşem oyuniçi resimler;
[Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
[Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...][Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
Özellikler
*Stadın demo halidir.
*Denizli Atatürk stadın aynısıdır.
*Stada ait özel reklam panoları bulunmaktadır.
*Sadece Night-Fine modunda oynanabilinmektedir.
*3D Yedek klübesi,ambluans,kameramanlar ve özel güvenlik korumacıları vardır.
*Stada özel Hareketli Skorbord bulunmaktadır.
*Stadın dışında bulunan binalar vardır.
Uyarı
*Yapım Socceroyun.net'e aittir.İzinsiz hiçbir sitede alıntı bile olsa kullanılamaz!
Download Linkleri
*Kitserver Versiyon indir (İçinde kitserver versiyon bulunmaktadır.)
[Linki Görebilmek İçin Üye Olmanız gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayınız...]
*0_text_versiyon (İçerisinde 0_Text_versiyon klasörü ve anlatım videosu vardır.)
Dkz Studio 0,91 İndir
Kitserver 6.5.3
*Rar şifresi : socceroyun.net
*Ek Bilgiler
*0_text_Versiyon yükleyenler için: Stad Blautrum Stadion (schüco Arena)üstüne kuruludur.
*Kitserver versiyon yükleyenler için:High Quality Patch yüklüyse stadiums içinde bulunan map.txt'e dosyasına aşağıdaki yazmasını avantajınadır.
*132,"TUR - Denizli Ataturk Stadi, Denizli" #Denizlispor
Kurulum
*0_Text indirenler anlatım videosunu izleyip yapabilirler.
*Kitserver indirenler ise TUR - Denizli Ataturk Stadi,Denizli klasörünü c://program files/konami/pro evolution soccer 6/kitserver/gdb/stadiums içerisine atıp,kursunlar.
*Sıkça Sorulan Sorular
S: Stadı kitserver olarak kurdum.Ama oyundan atıyor sebebi nedir?
C:Kitserver eski sürüm olduğu için oyundan atmıştır.En son sürüm olan 6.5.3 yüklerseniz sorun kalmaz.
S: 0_Text versiyon kurdum ama oyun açılmıyor.
C: Dosyalarda bir hata oluşmuştur.O yüzden oyunu ve stadı baştan kurunuz.
Not:
0_text versiyon kuranlar 0_text'in yedeğini alınız.
* Bu Tür Stadların Çizimin Devamı için Lütfen Yukarıdaki Google Reklamlarına Tıklayarak Sitemize Destek olalım. Yukarıdaki Google Reklamlarına Her tıkladığınızda Sitemiz bir sonraki günlerde daha Hızlı olacaktır.
Benim yorumum:Helal olsun.Mükemmel bir çalışma.Hayırlı olsun!