Arkadaşlar bu pakette: -FIFA 08 %90 Türkçe Yama -FIFA 08 Cd' siz Oynama Programı -FIFA 08 Ayarlanmış Dosyalar -Türk Bayrağı Ayarlanmış Dosyanın içinde: -Türk futbolcuların ismi -Turkcell süper Lig takımlarının ayarlanmış kadroları -Turkcell süper Lig takımlarının ayarlanmış duran top vurucuları -2007 - 2008 sezonu TÜM TRANSFERLERİ -Oyunda olmayan bazı oyuncular Bu paketteki ayarlanmış dosyalar ALINTI YA DA ÇALINTI DEĞİLDİr. HEPSİnİ KENDİ ELLERİMLE YAPTIM. Olmasını isteyeceğiniz harika bir dosya. Size kalan tek şey bu dosyayı indirip OYUNUN TADINI ÇIKARMAK.
Arkadaşlar kharizma isimli şahıs benim yamamı ÇALMIŞTIR. bu yamayı ben kendim yaptım ve hiperoyun.net e koydum. o da oradan alıp kendi yapmış gibi gösteriyor. Adım Furkan Koraç POLAT. yamanın içinde beni oku dosyasında adım yazıyor. inanmazsanız oraya bakın.
kharizma yaptığın şey için seni kınıyorum. emeğimi çadın. Bir de kendi yaman gibi tanıtmışsın.
Yazıklar olsun.
bak kardeşim ben sabote.com dan aldım ordaki arkadaş kendim yaptım dedi bende yayınlayabilirmiyim dedim izin verdi git meseleni onla hallet o bna öyle dedi allah allah