Alıntı:
Noctivagant´isimli üyeden Alıntı
Ben zamanında PES 4 içinmi ne bir options yaması yapmıştım. Tüm oyuncuların güçleri hemen hemen doğruydu. Yani alakasız bir oyuncu güçlü bir oyuncu ile aynı güçte değillerdi.
Dört dörtlüktü diyebilirim. Çünkü ben oyuna oyuncu eklerken hepsinin özelliklerini o dönemde en çok beyenilen ve takdir edilen menejerlik oyunu CM 4 den almıştım
Bir eklenti ve program sayesinde CM4 deki oyuncuları PES 4 aktarabilirdun. Aynı programda CM 4 deki oyuncuların tüm özellikleri gözüküyordu güçleri filan.
Ama ben şunuda yapıyordum google da oyuncunun adını yazıp gerçek boy ve kilolarını öğrenip onları giriyordum. Çünkü kimi oyuncunun boy ve kiloları PES4 ve CM4 oyununda hatalıydı. Onuda şansa tespit etmiştim. FB bir oyuncunun boyu 1.83 yazıyordu oyunlarda ama gerçekte 1.78 idi bir başka oyuncuda ise 1.82 yazıyor ama gerçekte 1.90 dı
|
Aynen abicim, bak işte senin gibi adama saygım sonsuzdur benim. Bende oyuna kendim edit yapmayı oynayanlar kadar keyif alarak yapmaktayım taaaki PSone zamanından we4 - we200 zamanlarından bu yana. Bu sene de dünya üzerinde bir çok patch yapan insanlar arasında ondan iki dosya bundan bi dosya olarak bi derleme hazırlayabildim kendime çokta içime sindi hani. Bundesliga dan 4 takım infosu eksikti ve o tarihte henüz "PRO EVO Editing Studio 2009" çıkmadığı için 4 takımın resmi sitesine girip en azından ülkelerini boylarını giriş yaptım özelliklerinide bir başka option dosyasından bakarak 2-3 saatte (belki sizler için uzundur bu süre) tek tek ellerimle yazdım. Muhabbet güzel ama yeri burası değil diye kızan eder olur.
Neyse

saygılar.