Ben öncelikle bu buluşmaya gelemediğim için çok çok özür dilerim.Tepkileride hakkettiğime inanıyorum.Fakat gelemememin öyle bir sebebi var ki hakikaten filmlere konu olur.Ben 14B'ye binceğime 19D'ye binmişim.Nasıl oldu anlamadım!Neyse,gittik bayağı.Sonra şöför Son Durak diye bağırdı.Bende gittim yanına Haldun Taner Sahnesi'ni sordum.Şöför burda öyle bir yer yok dedi.Ben bu sefer bir yolcuya sordum.O da orası Kadıköy'de dedi.Bende burası Kadıköy değil mi diyince kahkahayla güldüler şöförle birlikte.Sonra durumu anladım.Ben Kadıköy yerine Bostancı'ya gelmişim.Biraz oturdum gazete alıp gazete okudum.Biraz sonra da bir şeyler alıp yedim,içtim.Sonra çıkardım akbilimi bindim bir otobüse.Akbili basıyorum basıyorum olmuyor.Meğer akbil bitmiş.Otobüste bomboş.Arkada 2 yaşlı var onlarda uyukluyor.Sonra şöför de in hadi dedi.Bende indim.Paramda yok cebimde.Sonra telefonumdan babamı aradım.O da geldi beni aldı.Eve ***ürdü.Bir yığın laf + bilgisayardan 1 ay yoksun bırakma cezası.Allah'tan cezaların 2.'sini hallettik ama nafilee.O kadar lafı yedikten sonra.Yine herkesten çok çok özür dilerim.