Alıntı:
aa52 Nickli Üyeden Alıntı
bu adamı banlayın ya durmadan yanlıs link veriyor bi spiker yamasını indirdim zaten kotalı internetim
|
Sen beni başka birisiyle karıştırdın herhalde.Dikkatsizsin işte.Şimdiye kadar spiker yaması filan yayınlamadım ben.Ayrıca yayınladığım yamalarda hiç bir zaman yanlış link filan vermedim.Sadece bu yamanın linkinde kendim değişikli yapıp yayınladım.Anlamadan bilmeden tanımadığın birisi için kalkıp da banlayın filan da konuşma öyle.İlk önce konuyu başka yerlerinle takip edeceğine gözlerinle takip et ve öyle konuş.Asıl senin bu tutumunla banlanmanı ben istiyorum.Daha sadece şimdiye kadar 1 mesaj yazmışsın.Bir de anlamadan o mesajınla forum kirliliği yaratıyorsun.Sen ve senin gibiler konuyu anlamadan gereksiz yere tartışma çıkartarak kirlilik yaratmayın.Son olarak ben bu sitede kaç tane yama yayınladım.Gözlerini iyice açarak bak ve hiçbirisnde link sorunu olmadığını göreceksin.Dediğim gibi beni ya başkasıyla karıştırdın ya da durduk yerde forum kirliliği yaratarak tartışma çıkartmak istiyorsun.Neyse bu mevzuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.İlk önce dikkatli bakmayı öğren.Dikkatsizce bakarak karalama yapma öyle

Umarım yeteri kadar açıklayıcı olmuştur bu mesaj sana.